Papier

350 grams katoenpapier

Drukkleur

Deze kaart is full color gedrukt

Formaat

148 mm x 210 mm

Full color + spot UV

Full color digitaaldruk is perfect als je een kleurrijk kaartje wilt. Door de toevoeging van spot UV worden de naam en de zon extra benadrukt: er zit een voelbaar en zichtbaar glanslaagje op voor een tof contrast met het mate papier.

Wanneer je kiest voor een full color kaartje, ontvang je nadat het ontwerp door jou is goedgekeurd, altijd een proefdruk.

werkwijze

Aanvraag

Gebruik het contactformulier om een aanvraag te doen, vergeet daarbij niet aan te geven welke kaarten binnen mijn portfolio je in het bijzonder aanspreken, wanneer de baby wordt verwacht én hoeveel kaarten je verwacht te versturen. Voor een ontwerp op maat is het raadzaam 10 weken voor de uitgerekende datum contact op te nemen in verband met de planning.

Offerte

Op basis van je wensen ontvang je een offerte per mail.  Na akkoord kunnen we jouw wensen verder bespreken via mail, een telefoon- of videogesprek. Vind je het lastig om je ideeën over te brengen dan kan het helpen een moodboard samen te stellen op Pinterest en deze te delen. Ook kun je verwijzen naar kaarten binnen mijn portfolio.

Ontwerp + correctierondes

Het ontwerp bestaat uit een digitaal voorstel in pdf met daarin het geboortekaartje, kleurvoorstel voor een envelop, sluitzegel, adreslabel en een persoonlijk postzegel.
Binnen het proces zijn 3 correctierondes inclusief. Indien nodig kun je een extra correctieronde boeken à 35 euro incl. 21% BTW per extra correctieronde.
Voor extra uitwerkingen passend bij het ontwerp (denk aan een kaartje voor een babyborrel, een verhuiskaartje, stickers voor doopsuikers etc.) worden extra ontwerpkosten in rekening gebracht à 35 euro incl. 21% BTW per onderdeel.

Facturatie

Na goedkeuring van het ontwerp ontvang je de volledige factuur en alle informatie mbt het aanleveren van je adreslijst, het bestellen van bijpassende postzegels en natuurlijk het melden van de geboorte.

Geboorte melden

Na de geboorte mail je de geboortegegevens door; je ontvangt dan voor de laatste keer het kaartje digitaal in de mail. Controleer de gegevens goed, na akkoord worden de kaarten gedrukt.
Het pakket wordt aangetekend verzonden; je ontvangt hiervan de track & trace code.

Ook een bijzonder mooi kaartje voor jullie kindje? Neem contact op