Sunrise Collection

Gefascineerd door de schoonheid van de levendige kleuren van een perfecte zonsopgang ontwierp ik de Sunrise collectie; een moderne stationery suite om nieuw leven te vieren.

Hoogwaardig, zacht gekleurd colorplan papier, met de hand gedrukt op een vintage drukpers. Verfijnd letterpress in een heldere combinatie van twee kleuren inkt, die door overdrukken een derde kleur laten zien en verdiept in het papier zijn gedrukt. De vellum envelop in een warm kleurverloop kleurt prachtig bij het papier en de inkt van de kaart.

Met deze set stuur je écht iets bijzonders.

Papier

700 grams colorplan papier

Drukkleur

Roze + geel, daar waar de twee kleuren elkaar overlappen ontstaat een derde kleur.

Formaat

148 x 105 mm

Letterpress

Voor letterpress wordt speciaal voor jouw kaartje een drukstempel gemaakt waarmee de inkt verdiept in het dikke papier wordt gedrukt. Letterpress komt het best tot zijn recht bij een minimalistisch ontwerp.

Van het gepersonaliseerde kaartje kan geen proefdruk worden gemaakt omdat het een letterpress kaart betreft. Wil je de kwaliteit van het drukwerk beoordelen en het papier in het echt zien? Dan kun je via de webshop een proefkaart bestellen.

In combinatie met het digitale ontwerp geeft het een heel goed beeld van het uiteindelijke resultaat van jou geboortekaartje.

75 kaarten / 650 euro
100 kaarten / 740 euro
125 kaarten / 820 euro
150 kaarten /  905 euro

*Deze prijs is inclusief gradient enveloppen en sluitstickers,
exclusief adreslabels en postzegels. 

Deze kaart met envelop in het echt zien? Bestel een proefkaart