Papier

510 grams katoenpapier

Drukkleur

Op de voorzijde is een gradiënt gedrukt in 3 tinten, met daaroverheen een illustratie in reflex blue. De naam is gedrukt in letterpress folie.

Formaat

120 x 170 mm

Offset + letterpress folie

Voor letterpress wordt speciaal voor jouw kaartje een drukstempel gemaakt waarmee de folie verdiept in het dikke papier wordt gedrukt. Letterpress komt het best tot zijn recht bij een minimalistisch ontwerp.

Van het gepersonaliseerde kaartje kan geen proefdruk worden gemaakt omdat het een offset/letterpress kaart betreft. Wil je de kwaliteit van het drukwerk beoordelen en het papier in het echt zien? Dan kun je een voorbeeld aanvragen.

In combinatie met het digitale ontwerp geeft het een heel goed beeld van het uiteindelijke resultaat van jou geboortekaartje.

75 kaarten / 745 euro
100 kaarten / 765 euro

*Het betreft een prijsindicatie, exclusief enveloppen, sluitstickers, adreslabels en postzegels. Omdat prijzen kunnen wijzigen is het raadzaam een offerte aan te vragen.

werkwijze

Aanvraag
Gebruik het contactformulier om een aanvraag te doen, vergeet daarbij niet aan te geven welke kaarten binnen mijn portfolio je in het bijzonder aanspreken, wanneer de baby wordt verwacht én hoeveel kaarten je verwacht te versturen. Voor een ontwerp op maat is het raadzaam 10 weken voor de uitgerekende datum contact op te nemen in verband met de planning.
Offerte

Op basis van je wensen ontvang je een offerte per mail.  Na akkoord kunnen we jouw wensen verder bespreken via mail, een telefoon- of videogesprek. Vind je het lastig om je ideeën over te brengen dan kan het helpen een moodboard samen te stellen op Pinterest en deze te delen. Ook kun je verwijzen naar kaarten binnen mijn portfolio.

Ontwerp

Het ontwerp bestaat uit een digitaal voorstel in pdf met daarin het geboortekaartje, envelop, sluitzegel, adreslabel en een persoonlijk postzegel.
Binnen het proces zijn 3 correctierondes inclusief. Indien nodig kun je een extra correctieronde boeken à 35 euro incl. 21% BTW per extra correctieronde.

Extra’s

Voor extra uitwerkingen passend bij het ontwerp (denk aan een kaartje voor een babyborrel, een verhuiskaartje, stickers voor doopsuikers etc.) worden extra ontwerpkosten in rekening gebracht à 35 euro incl. 21% BTW per onderdeel.

Facturatie

Na goedkeuring van het ontwerp ontvang je de volledige factuur en alle informatie mbt het aanleveren van je adreslijst, het bestellen van bijpassende postzegels en natuurlijk het melden van de geboorte.

Geboorte melden

Na de geboorte mail je de geboortegegevens door; je ontvangt dan voor de laatste keer het kaartje digitaal in de mail. Controleer de gegevens goed, na akkoord worden de kaarten gedrukt.
Het pakket wordt aangetekend verzonden; je ontvangt hiervan de track & trace code.

Ook een bijzonder mooi kaartje voor jullie kindje? Neem contact op